Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κερατέα ΙΙΙ

Η κα. Τσάκρη / υφυπουργός, δήλωσε στον ΣΚΑΙ: "αυτοί που πρέπει να παραπονούνται είναι οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, της Φυλής και των άλλων περιοχών και όχι οι κάτοικοι της Κερατέας που δεν δέχονται να πάρουν ούτε τα δικά τους σκουπίδια..."
Η γνωστή τακτική του διαίρει και βασίλευε.
Ντροπή, ντροπή, ντροπή.
Αντί να απαντήσει, γιατί το Ειρηνοδικείο αποφάσισε την αναστολή των εργασιών, προσπαθεί να ξεσηκώσει την κοινή γνώμη απέναντι στους λίγους. Να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του συντηρητισμού λέγοντας ψέμματα και καλύπτοντας τις ευθύνες της, την απραξία της, την δουλικότητά της στα συμφέροντα του ΑΚΤΩΡΑ και των λοιπών εργολάβων.
Η αλήθεια είναι ότι οι κάτοικοι της Κερατέας, δέχονται να γίνει χωροθέτηση μετά από διάλογο και σύμφωνα με τους νόμους του κράτους.
Οι λαϊκισμοί του στυλ "....οι κάτοικοι της Κερατέας που δεν δέχονται να πάρουν ούτε τα δικά τους σκουπίδια..." δεν περνούν πια στην κοινωνία. Εκτός εάν η κα. Τσάκρη θα ήθελε τα σκουπίδια δίπλα στο σπίτι της και μάλιστα με παράνομο τρόπο ή δεχθεί να μην στέλνει τα τωρινά της σκουπίδια στην Φυλή διότι συμπαραστέκεται στους κατοίκους της που έχουν παράπονα...
Γενικά βλέπω την έλλειψη του πολιτικού μας προσωπικού, μέσω του προσπώπου της κας. Τσάκρη ή της κας, Νταλάρα ή του υπ. Εξωτερικών (!!!) κ. Δρούτσα. Χωρίς όραμα, χωρίς σθένος, χωρίς θάρρος, στρατιώτες υπό την καθοδήγηση του κ. Ραγκούση,του κ. Πάγκαλου, του κ. Πεταλωτή, του κ. Παμπούκη κ.ά.

Κρίμα. Μας αξίζει κάτι περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις