Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ποιος θα πληρώσει τώρα;

Για άλλη μια φορά η πραγματικότητα μας δικαιώνει.
Η mafia του ΟΣΕ πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να εγκολπώσει έναν ακόμη Δημόσιο Οργανισμός, προκειμένου να καρπωθεί μίζες και προμήθειες.
Το 2004 ξεκίνησε το έργο ο τότε Προαστιακός σιδηρόδρομος. Νέο έργο, μεγάλο, σύγχρονο που θα κάλυπτε τις ανάγκες των περιοχών γύρω από την Αττική (από Ξυλόκαστρο έως Λαύριο και Χαλκίδα ή και Θήβα). Φιλόδοξο έργο που όμως προχώρησε.
Ο τότε προυπολογισμός του έργου είχε ενσωματωθεί στα Ολυμπιακά έργα.
6 χρόνια μετά θεωρείται αποτυχία αφού φιγουράρει στην 3η θέση των πιο χρεωμένων Δημόσιων οργανισμών!!!
Ποιος φταίει γι αυτό;
Πάλι θα συζητήσουμε ποιοι και πως τον κατάντησαν έτσι;
Δεν ξέρετε; Δεν ξέρουν;
Ο Λιάπης προχώρησε ένα έργο που για να καταλάβετε το αίσχος που αντιμετωπίζουμε, είχε προβλεφθεί να είναι συνολικά με ηλεκτροκίνηση και ακόμη και σήμερα κινείται με τις βενζινομηχανές του ΟΣΕ. Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες ανακάλυψαν ότι δεν είχαν ουσιαστικά παραγγελθεί οι ηλεκτροκίνητες μηχανές και τα αντίστοιχα βαγόνια.
Για το αληθές των λόγων μου, προσέξτε ότι ακόμη και τώρα υπάρχει gap στις αποβάθρες, διότι αυτές κατασκευάστηκαν με την λογική τραίνων που είναι λίγο στενότερα !!!
Υπάρχουν τελικά εισαγγελείς που να ανατρέξουν ποιοι παρήγγειλαν ή δεν παρήγγειλαν τον απαιτούμενο εξοπλισμό;
Υπάρχουν τελικά εισαγγελείς που θα δώσουν στην κοινωνία τα ονόματα όσων έφαγαν με χρυσά κουτάλια από την μετέπειτα πορεία του;
Υπάρχει κανείς που να σταματήσει την κατρακύλα;
H πολυσυλλεκτική και πολυκομματική mafia που τρώει όλα τα χρήματα, μας αναγκάζει τώρα να πρέπει να αποδεχθούμε των πώληση περιουσιακών μας στοιχείων που πληρώθηκαν με τρελά ποσά.
Ποιος θα πληρώσει;
Για να μην θυμίσω ότι εμείς, οι λίγοι, φωνάζαμε ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες θα αποτελέσουν ταφόπλακα στην οικονομία της χώρας και σε κάθε τι Δημόσιο...

1 σχόλιο:

manos είπε...

Οι εισαγελείς και το νομοθετικό σώμα έχει δικιά του ατζέντα (διαφορετική απο την δικιά μας) νομίζω οπότε μην περιμένεις πολλά στο πεδίο ανάθεσης ευθυνών.Τώρα για τον ΟΣΕ τι να πώ? Δεν θα μου λείψει όπως δεν μου έλειψε και η Ολυμπιακή......

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις