Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΕΒ - Δ. Δασκαλόπουλος, για τις εκλογές

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, αναφερόμενος στα χθεσινά αποτελέσματα της περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, δήλωσε:
«Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας να απαλλαγεί η χώρα από το φάσμα της χρεοκοπίας.
Αναδέχεται υπεύθυνα το αναγκαίο κόστος αυτής της προσπάθειας –αλλά, δίκαια και αυτονόητα, αδημονεί να δει... το αντίκρυσμά της. Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι.Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι τομές που χρειάζεται η οικονομία και η κοινωνία μας. Ωστόσο, πολιτική σταθερότητα χωρίς υγιές πολιτικό κλίμα δεν μπορεί να υπάρξει.
Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του»

Η εταιρία του κατηγορήθηκε για καρτέλ στο γάλα.
Έγινε συνδικαλιστής των Βιομηχάνων και κάνει τώρα υποδείξεις στον Λαό, να υποστηρίξει την κυβέρνησή του για να μην πτωχεύσουμε!
Η σταθερότητα επικρατεί, όταν όλες οι συνιστώσες συμμετάσχουν αναλογικά με την δύναμή τους σε ένα κοινό σκοπό.
Ο στόχος μας δεν είναι κοινός κύριε Δασκαλόπουλε.
  • Εκτός κι αν συμφωνήσετε, να επιστρέψουν οι συνάδελφοί σας τα χρήματα από το εξωτερικό και να τα επενδύσουν στην Ελλάδα. 
  • Εκτός κι αν πληρώσετε όλοι τα χρέη σας προς το Δημόσιο.
  • Εκτός κι αν θα δίνετε προσφορές για κρατικές δουλειές με κέρδος αγοράς και όχι πλέον του 10%-20% και χωρίς υπερτιμολογήσεις για να πηγαίνουν τα χρήματα στα γνωστά μαύρα ταμεία των 2 κομμάτων και τους ενδιάμεσους...
  • Εκτός κι αν οι πολυεθνικοί φίλοι σας, πωλούν τα προϊόντα σε τιμές Ευρώπης και όχι Ελλάδας.
Μετά θα δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις