Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές-Ψήφος-ΔΟΛ

Σήμερα το πρωί άνοιξα τις εφαρμογές μου και είδα έκπληκτος ΤΑ ΝΕΑ να μιλούν για το "...βρώμικο '89".
Σοκαρίστηκα.
Το γεγονός ότι η επιλογή ορισμένων κομμάτων για άκυρο/λευκό τίθεται σε αμφισβήτηση από ένα έντυπο, γνωστό για την υποστήριξή του στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, δεν θα ήταν παράλογο (για τα πολιτικά μας δεδομένα).
Το να συγκρίνει μια εποχή που πλήγωσε εκατέρωθεν πολλούς, με αυτό που ζούμε σήμερα είναι τουλάχιστον ανέντιμο, ύποπτο και φυσικά πολιτικά και δημοσιογραφικά αισχρό.

Δεν είναι ορθό, τα πολιτικά κόμματα να κάνουν προτάσεις υπό την διελκινστίδα, του ποιος θα βγει εάν δεν υποστηρίξουν κάποιον ή το αντίθετο.
Δεν πρέπει το ΠΑΣΟΚ και οι εφημερίδες του να εκβιάζουν τον κόσμο, μιλώντας του για τέρατα και θηρία, για δεξιούς ή λιγότερο δεξιούς, για υμέτερους και μη.
Την ευθύνη για την ήττα του ΠΑΣΟΚ την έχει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, λόγω της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθεί και την ανεπιστρεπτί απομάκρυνσή του από την Αριστερά.
Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι δεν καταλαβαίνει το Ιστορικό λάθος που έκανε για τον τόπο.
όσο πιο γρήγορα το κάνει τόσο μεγαλύτερη υπηρεσία θα προσφέρει στον κόσμο αλλά και στο μέλλον του.
Την Κυριακή θα ψηφίσω Λευκό, γιατί ούτε τον Σγουρό θέλω, ούτε τον Κικίλια και αυτό επίσης δεν θα έχει και σχέση με το μνημόνιο.

1 σχόλιο:

Tagio είπε...

Εγω πάλι λέω να μην ψηφίσεις κανενα γιατί η αποχή ειναι αυτή που τους απειλει και οχι οι λευκες ουδέτερες ψηφοι που το μονο που κανουν ειναι να νομιμοποιούν τους πειρατές της δημοκρατίας χωρίς καν να ταραζουν τα νερα της. Αφου τα λευκά και τα ακυρα προσμετρώνται στο πρώτο κόμα.

Αποχη η μόνη δημοκρατική απάντηση που μας έχει απομεινει. Για να μην μπορουν μετα να κρύβουν τα εγγληματα τους πίσω απο την κυρίαρχη λαικη βούλιση.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις