Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Παπουτσής. Θρησκευτική συνοχή.

Πριν λίγε ημέρες ο κ. Παπουτσής, στην ομιλία του στην Βουλή εισήγαγε ένα νέο όρο στο σοσιαλιστικό λεξιλόγιο.
Τον όρο της "θρησκευτικής συνοχής".
Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία ένας "σοσιαλιστής" μιλάει και φαίνεται να το εννοεί, ότι μια χώρα επιβάλλεται να έχει εκτός των άλλων θρησκευτική συνοχή, για να μπορέσει να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί.
Βέβαια το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκε δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Τουναντίον μάλιστα μιλάει για ανεξιθρησκία και το δικαίωμα όλων να πιστεύουν όπου θέλουν ή και καθόλου.
Επίσης το Σύνταγμά μας μιλάει για το δικαίωμα οποιασδήποτε μειονότητας να ζει ελεύθερα και δημοκρατικά.
Τώρα πως ο κ. Παπουτσής έφτασε στο παραπάνω συμπέρασμα ....
Όπως πολλάκις έχω γράψει, η ανικανότητα λήψης αποφάσεων στην βάση αρχών και ιδεών και ο λαϊκισμός που οδηγεί ψευτοπολιτικούς, λεξιλάγνους, να αναζητούν εναγωνίως επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν τις γελοίες προτάσεις τους προς στην κοινωνία, αποτελεί την βάση σε όσα βλέπουμε και ζούμε.
Ένας "πολιτικός" που η διαδρομή του δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα στον κοινωνικό αγώνα για καλύτερη ζωή, τολμάει να μιλάει για (οποιουδήποτε είδους) συνοχή, όταν ο αυτός ο ίδιος διχάζει με την στάση του και τις προτάσεις του.
Βλέπει τα πράγματα μόνο με την οπτική του καλού "για το κόμμα και εμένα", του εύκολα εφικτού και "αγωνιά" να δικαιολογήσει έναν άλλον ανεκδιήγητο συνάδελφό του που είπε ότι "το ΠΑΣΟΚ είναι η Αριστερά του εφικτού"!!!
Το τείχος του αίσχους δεν θα κατασκευασθεί, διότι η κοινωνία, όσο και αν τα προβλήματά της είναι τεράστια, δεν μπορεί να ζήσει σε περιορισμό.
Διότι το ξύλο, τα ΜΑΤ, τα συρματοπλέγματα, το 30% και οι Πασοκοφρουροί δεν μπορούν να επιβάλλουν ότι γουστάρουν σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που πιστεύουμε στην Δημοκρατία, την Ανεξαρτησία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ο μετανάστης είναι εδώ διότι δεν έχουμε προβλέψει καμία υποδομή, δεν έχουμε κανένα μέτρο πρόληψης, δεν έχουμε μεταναστευτική πολιτική. Και δεν θα φύγει επειδή το θέλει ο Παπουτσής.
Θα ζήσουμε όλοι καλύτερα, εάν τέτοιοι τύποι μας άδειαζαν την γωνιά, μαζί με τους "πρώην" συντρόφους τους (Τσοχατζόπουλους, Μαντέληδες, Τσουκάτους, κουμπάρους, Σιμήτηδες, Πρωτόπαππες, Παναγόπουλους, Κανελόπουλους, Πολυζωγόπουλους, Γιατράδες, Παπασπύρους κλπ κλπ κλπ) αλλά και τους συναδέλφους τους (Καραμανλήδες, Ρουσόπουλους, Αβραμόπουλους, Μπακογιάνηδες κλπ κλπ κλπ).
    

1 σχόλιο:

Tagio είπε...

"Πιστεύω εις ένα Ευρω..."
Η θρησκεια στην οποια ανεφερεται ο Παπουτσης ειναι αυτη της λατρειας του χρηματος. Οπως περιτρανα εχουν αποδειξει οι περισσότεροι εκπροσωποι μας μεσα στο "κυνοβουλιο των Ανθελλήνων" η συνοχήτους σε οτι εχει να κάνει με το πως θα τα φάνε ξεπερνα και αυτη των πιο φανατικών θρησκων.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις