Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Άσυλο στην Δημοκρατία.


Άσυλα έχουμε:
  • στην Δικαιοσύνη που οι λειτουργοί της μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, για να δικάζουν ελεύθερα,
  • για τους Βουλευτές που ως λαϊκοί αντιπρόσωποι διασφαλίζονται έναντι κακόβουλων και λειτουργούν απρόσκοπτα εντός του κοινοβουλίου, 
  • για την κυβέρνηση που ως αιρετή θωρακίζεται από το άσυλο του Συντάγματος,
  • στην παιδεία, για να μπορούν να διακινούνται ελεύθερα οι ιδέες, όποιες κι αν είναι αυτές, χωρίς έξωθεν παρέμβαση,
  • για τους εργαζόμενους που θωρακίζονται νομοθετικά για να εργάζονται με ασφάλεια.
Για τα δύο τελευταία έχουμε ανατροπές. 
Για τα υπόλοιπα μόνο συζητήσεις.
Τα άσυλα έχουν δημιουργηθεί από αξίες ζωής, οι οποίες πρέπει να προστατεύονται. Γίνονται μέρος της κοινωνικής εξέλιξης και δημιουργούν προϋποθέσεις για Δημοκρατία, δηλαδή για ευημερία και ισονομία.
Οι δύο πρώτες φάρες (δικαιοσύνη και βουλευτές) έχουν αλλάξει την ουσία του ασύλου κατά το συμφερότερο γι αυτούς.
Σκεφθείτε.
Ο εχθρός του λαού δεν είναι οι μετανάστες, αλλά όσοι προκλητικά και συνειδητά τους χρησιμοποιούν για δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.
Σκεφθείτε.
Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται από αυτούς που το παράγουν.

   

2 σχόλια:

The truth. master είπε...

Φιλε θεοφιλε για πες μας ποιοι ειναι αυτοι που χρησιμοποιησαν τους μεταναστες... ??? Ονοματα δεν εχουν ? ιδεολογια? μηπως ειναι αυτοι που εκαναν τις διαπραγματευσεις εκ μερους των μεταναστων ? αυτοι που χωρις αδεια απο την σχολη (ενω την ζητησαν μια βδομαδα πριν)εβαλαν τους μεταναστες μεσα να κανουν καταληψη? μηπως οι ιδιοι που σε μπλογκ το ιδιο βραδυ εγραφαν οτι θα πεσει αιμα στη νομικη αν μπει η αστυνομια ? και μετα πολεμουσαν για το ασυλο? ή μηπως ηταν ο κος Παπουτσης που ενω ηξερε οτι οργανωνεται ολοκληρο ταξιδι για να ερθουν στην Αθηνα να κανουν απεργια πεινας και ειχε καθε δικαιωμα να τους σταματησει (ειναι παρανομοι) αλλωστε να νομιμοποιηθουν αιτουνται... με σκοπο διετελεσης κακουργηματικης πραξης)καταληψη δημοσιου κτιριου χωρις την αδεια της συγκλιτου ή του κοσμητορα ή του πρυτανη... ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ???? Να σημειωσω εδω οτι δεν μπορουσε λεει γιατι ειχαν νομιμα εισιτηρια για τα πλοια !!! Οταν ομως οι οπαδοι μιας ομαδας ανεβαινουν να δουν εναν αγωνα τοτε εχει δικαιωμα και σταματαει τα πουλμαν ετσι δεν ειναι??? Αν ενας τρομοκρατης πηγαινε να βαλει βομβα σε ενα κτιριο επειδη ειχε εισιτηριο για το πλοιο δεν θα τον σταματουσε??? αστειοτητες και απο τις 2 πλευρες ... σε ενα κρατος σουργελο με μια αριστερα να εκβιαζει πραγματα και καταστασεις... ντροπη.

The truth. master είπε...

Μερικά γεγονότα καταγεγραμμένα....

http://ellada2011.blogspot.com/2011/01/th.html#axzz1D735vlCo

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις