Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ποδοσφαιρικές φιλολογίες Νο 2

Τι πρότεινε πάλι ο Μπιτσαξής!
Να απαγορευθούν οι μετακινήσεις οπαδών (για μια ακόμη φορά) αρχής γενομένης από τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Πότε θα καταλάβει ότι πρέπει να δώσει ένα τέλος σε αυτή την παρωδία.
Την μία μας λέει ότι θα σταματήσει τις χορηγίες εάν δεν σταματήσει η βία και μετά στέλνει, μέσω του ΟΠΑΠ (που είναι ιδιωτική εταιρία!!!), εκατομμύρια σε 47 ομάδες.
Την άλλη ζητάει να σταματήσουν οι μετακινήσεις διότι την επόμενη φορά θα τις απαγορεύσει αυτός και μετά ζητάει από τις ομάδες να το κάνουν μόνες τους!!!
Ο ΠΑΟ δέχθηκε (πρόσκαιρα) και ο ΟΣΦΠ δεν δέχθηκε γιατί λέει τα επεισόδια που έγιναν στις Σέρρες δεν σχετίζονται με την ομάδα τους. Αυτοί που τα έσπασαν ήταν μάλλον οπαδοί των Σερρών και φορούσαν κασκόλ του ΟΣΦΠ!!!
Ε, λοιπόν όχι. Ότι γίνεται έξω από το γήπεδο δεν σχετίζεται με τις ομάδες. Ούτε οι τραμπουκισμοί μεταξύ Λεσχών οπαδών, ούτε οι συναντήσεις για να παίξουν ξύλο, ούτε οι "λιγοστοί" που σπάνε και καταστρέφουν.
Όχι. Αυτοί είναι άλλοι που δεν θέλουν το κακό του ποδοσφαίρου ...
Ποιός θα μας προστατεύσει κύριε Μπιτσαξή, εάν όχι εσείς;
  • Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων θέλει να πηγαίνει στο γήπεδο με ηρεμία. Δεν γουστάρουμε βία και ξύλο.
  • Να κάνετε την δουλειά σας και να σταματήσετε να θεωρείτε ως προσφερόμενο κοινωνικό αγαθό, αυτή την διοργάνωση που ονομάζουν Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
  • Πίσω από τις χορηγίες που κάνετε, κρύβονται τα συμφέροντα που εξυπηρετείτε.
  • Τα εκατομμύρια που μοιράζετε είναι δικά μας και δεν θέλουμε να τα παίρνουν, ούτε οι μόνιμοι προμηθευτές του Δημοσίου, ούτε οι μικρο παράγοντες που φτιάχνουν όνομα για να γίνουν και αυτοί αργότερα μόνιμοι προμηθευτές του Δημοσίου.
  • Όσοι θέλουν να επενδύσουν στο Ποδόσφαιρο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα κέρδη θα προέλθουν μόνο από την συνετή διαχείριση, όπως σε κάθε εταιρία.
Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε μπροστά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις