Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ποδοσφαιρικές φιλολογίες (μόνο για άντρες...)

Προσέξατε την Κυριακή ποιοι έπαιζαν στους αγώνες ποδοσφαίρου;
Το 80% ήταν ξένοι. Τόσο ξένοι που ακόμη και ένας ποδοσφαιρόφιλους έχει πρόβλημα να θυμηθεί ονόματα παικτών μεγάλων ομάδων.
Τι και αν η FIFA θέλει σε 3 χρόνια να παίζουν σε κάθε ομάδα 8-9 γηγενείς και 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα κάτω των 20 ετών;
Ναι, η Καβάλα του Ψωμιάδη ή ο Ολυμπιακός Βόλου του Μπέου, με τις επενδύσεις τους σε υποδομές και οργάνωση και φυσικά τα ατελείωτα χρήματα που έχουν επενδύσει, το 2014 θα είναι έτοιμοι γι αυτήν την αλλαγή. Σίγουρα!
Καλά για τον ΟΣΦΠ δεν λέω τίποτα γιατί θα με πάρετε για αντι-Ολυμπιακό. Αλλά εάν κάποιος καταφέρει να μου πει τα ονόματα από 14 παίκτες του σωστά, θα τον παραδεχθώ. 2-3 Έλληνες παίζουν κάθε εβδομάδα.
Και εκτός από τα παραπάνω, ο Λεβαδειακός λένε εμπλέκεται σε δωροδοκία. Να μου το θυμίσετε να γελάσω αργότερα, διότι τώρα έχω πέσει από σύννεφα! Δεν γίνονται αυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε οι managers φτιάχνουν παιχνίδια, ούτε οι Πρόεδροι ούτε οι Φίλοι. Κανείς.
Από αύριο θα υποστηρίζω μόνο διαιτητές. Αυτοί προσφέρουν θέαμα. έτσι κι αλλιώς με αυτούς ασχολούμαστε συνέχεια. Οι υπόλοιποι στο γήπεδο δεν καταλαβαίνω τι κάνουν! έχουν μια μπάλα στα πόδια και τρέχουν. Έλεος κύριοι. Να φύγετε να πάτε αλλού. Εμείς θέλουμε μόνο οι διαιτητές να παίζουν μπάλα. Για να έχουμε να λέμε!!!!
Όλα αυτά μόνο έως την 3η αγωνιστική! Ωραία. Έχουμε άλλες 27. Σκεφθείτε τι έχει να γίνει...

1 σχόλιο:

manos είπε...

Ολα καλά και συμφωνώ αλλά έχω μια απορία? Τα διαρκείας γιατί εξαντλούνται?

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις