Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν μας τα λέτε καλά...

Τελείωσαν και οι ομιλίες των πολιτικών "αρχηγών".
Τι καταλάβατε;
Ο μεν ΓΑΠ, μας είπε ότι έχει καλές προθέσεις και ότι τα έχουν σκεφθεί όλα και τα έχουν δρομολογήσει !!!!
Ο δε Α. Σαμαράς, μου φάνηκε ότι άλλαξε στρατόπεδο και έγινε αριστερός. Χρήματα βρήκε και τα βάρη να μην τα σηκώσουν οι φτωχοί μας είπε και θα ότι έχουμε τελειώσει με τα χρέη σε 2 χρόνια μας είπε.... Και θάλασσα θα σας φέρουμε και φοίνικες για σκιά και άμμο από την Σαχάρα και και και...
Η Παπαρήγα η καλή, έχει διαλέξει τον δρόμο της απομόνωσης. Θέλει να βγάλει το ΠΑΜΕ για γυμναστική στον δρόμο, αλλά δεν μπορεί γιατί μετά τους τελευταίους τραμπουκισμούς τους κράζει ο κόσμος (ο οποίος δεν καταλαβαίνει τα βαθύτερα νοήματα της δικτατορίας του προλεταριάτου που επαναστατεί...).
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του και παρά τις προσπάθειες του Τσίπρα, δεν μπορεί πια να πείσει και φαίνεται συνεχώς πιο αναξιόπιστος.
Για το ΛΑΟΣ. Ουδέν σχόλιον.
Η Δ.Αριστερά και οι Οικολόγοι προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά τα ΜΜΕ θέλουν αίμα, οπότε εάν δεν πλακώνονται με κάποιον δεν έχει ενδιαφέρον η προβολή τους.
Και μέσα σε όλα οι φορτηγατζήδες που πήραν τα όπλα. Οι πρώτοι που θα πέσουν στον βωμό της τρόικας. Μα καλά δεν έχουν σκεφθεί εκεί στο υπουργείο ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος για απελευθέρωση του επαγγέλματος αφού βρισκόμαστε σε ύφεση και τα φορτηγά κάθονται; Πως θα κατέβουν οι τιμές; Ο ανταγωνισμός λειτουργεί όταν αρκετοί διεκδικούν από μία πίτα που μεγαλώνει ή έστω είναι σταθερή. Από συνεχώς μικρότερη πίτα, τώρα θα διεκδικούν πολλοί περισσότεροι. Τι Οικονομικά σπούδασαν;
Βέβαια και η συντεχνία των οδηγών ξέρει το παιχνίδι. Και λέω συντεχνία διότι τα αιτήματά τους βασίζονται μόνο στα χρήματα που παίρνουν αδιαφορώντας για το γεγονός ότι οι άδειες που έχουν ανήκουν στο κράτος. Εμ, κύριοι, δεν γίνεται ιδιωτική πρωτοβουλία με έξοδα του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις