Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΝΩΜΗ

Ορίστε. Φωνάζετε, φωνάζετε και τελικά ...!
Η Ε.Ε. και ο πρωθυπουργός μας βρήκαν την λύση. 
Μια λύση που περιμέναμε καιρό. Μια λύση που μας δικαιώνει.
Οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν ότι ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται στα πρόθυρα ολικής κατάπτωσης και αποφάσισαν να πάρουν τα βάρη από πάνω μας και να τα ρίξουν στους πραγματικά υπεύθυνους, αυτής της κρίσης. Τις Τράπεζες.
Αυτές τώρα έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια, μετά τις φωνές και τις απειλές που δέχθηκαν από την Καγκελάριο της Ε.Ε. και τον ανθυπασπιστή της κ. Σαρκοζί.
Που να μιλήσει ο κ. Νταλάρα; Για να καταλάβετε, δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη στο επίσημο τραπέζι και επειδή τραύλιζε από τον φόβο του, τον πήγαν σε άλλο δωμάτιο για να συνεχίσουν την συζήτηση μαζί του!
Ηρέμησε και ψέλλισε κάποια αιτήματα των Ευρωπαίων Τραπεζιτών, αλλά κανείς δεν το άκουσε πραγματικά. Τώρα οι Γερμανοί και οι Γάλλοι τραπεζίτες, μαζί με τους δικούς μας, κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τα δεινά που θα επακολουθήσουν τις επιχειρήσεις τους. 
Άδικο, δεν λέω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Άλλοι χάνουν και άλλοι κερδίζουν.
Στα αγγλικά, για να καταλαβαίνει κιόλας...
Τώρα μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία, ελπίζοντας ότι εάν συστρατευτούμε με την εμπνευσμένη κυβέρνηση της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε κι αυτή την ατραπό, που παρεμπιπτόντως μας έβαλαν οι προηγούμενοι κακοί διαχειριστές της εξουσίας.
Εν ολίγοις, αυτά είναι τα συμπεράσματά μου για όσα συνέβησαν εχθές και η πρόβλεψή μου για το μέλλον.
Προτείνω από αύριο ή καλύτερα την Δευτέρα, διότι ήρθε και το 3ήμερο της Εθνικής μας εορτής, να σκύψουμε το κεφάλι και χωρίς πολλές πολλές φωνασκίες να δουλέψουμε σκληρά, για να αποδείξουμε στους ξένους ότι δεν έκαναν λάθος που μας βοήθησαν τόσο πολύ και ότι φυσικά θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, στο ακέραιο.
Επίσης θα τους ευγνωμονούμε αιώνια, διότι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και με το πολιτικό βάρος που διαθέτουν κατάφεραν να κατατροπώσουν τα Διεθνή οικονομικά κέντρα που απεργάσθηκαν την χρεωκοπία μας, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν.
Η κυβέρνησης επέτυχεν νίκην λαμπράν".
Τα εύσημα επιβάλλεται να αποδοθούν στον κ. Παπανδρέου και τον κ. Βενιζέλο.
Αισθάνομαι όμως και την ανάγκη να τους πω δημόσια, ΣΥΓΝΩΜΗ, διότι λιγοψύχησα και δεν πίστεψα ότι μπορούν να δουλέψουν για τον Ελληνικό Λαό και να κερδίσουν μια τόσο σκληρή μάχη.
Τώρα μάλιστα καταλαβαίνω πόσο καχύποπτος ήμουν, που όταν ο Πρωθυπουργός μας έλεγε ό,τι τον σταμάτησε κάποιος και του είπε ότι θα δώσει τον μισθό του προκειμένου να σωθούμε, εγώ νόμιζα ότι έλεγε ψέματα και μας κορόιδευε.
Τον Νοέμβριο, λοιπόν, θα ζητήσω από την εταιρία μου να κρατήσει το σύνολο του μισθού μου, είμαι και υψηλόμισθος, ως ένδειξη ελάχιστης μεταμέλειας.
Συγνώμη, και πάλι.



ΥΓ. Η περίπτωση να έχουν σορτάρει οι Ελληνικές Τράπεζες (CDS), είναι απολύτως συκοφαντική και όποιος τα πιστεύει αυτά, ουσιαστικά διαπράττει έγκλημα κατά της χώρας. Κανένας Έλληνας πολίτης, οικονομικός παράγοντας ή τραπεζίτης δεν θα πόνταρε στην χρεωκοπία της ίδιας του της χώρας, προκειμένου να πλουτίσεις. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις