Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 12/2/2012

Και έσονται τρεις εις σάρκαν μίαν.
Και λίγο μετά η σάρκα σκίστηκε και ένα μέρος της, το σάπιο, έπεσε. Έμειναν κάποια υπολείμματα για να δείχνουν την πληγή.
Ο "ΛΑΟΣ" δεν θα ψηφίσει τα μέτρα αλλά στηρίζει την κυβέρνηση.
Τι άλλο θα ακούσουμε πια. Φαιδροί, απολίτικοι, ανίκανοι, αστείοι, προσβλητική για την νοημοσύνη μας.
Έως πότε;
9 μήνες μετά την 25η Μαίου 2011, όταν η Ελλάδα ξεσηκώθηκε, για λίγο, φωνάζοντας ότι αυτή η πολιτική δεν θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε, παρουσιάζεται μια 2η ευκαιρία για να αντισταθούμε στον μαρασμό που έρχεται.
Πριν λίγο, ο αυτάρεσκος και αριβίστας Σαμαράς δήλωνε ότι η Ν.Δ είναι η μόνη λύση που έχει μείνει στον τόπο και κατέληξε ότι η κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία της Κυριακής είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. Φυσικά έθεσε το δίλημμα με τον γνωστό γλαφυρό ποιητικό του λόγο: Ψηφίσουμε ή χρεοκοπούμε.
Μετά ο λακές της ΕΚΤ, που το παίζει Πρωθυπουργός, απείλησε του Υπουργούς του, ότι όποιος δεν συμφωνεί αποπέμπεται από την κυβέρνηση. Τόση Δημοκρατία, είχαμε να δούμε από το 1973.
Σε αυτή την χώρα ο καθένας θέλει να δικαιολογήσει τον τίτλο του και αρέσκεται σε κινήσεις επικοινωνιακές και ουδόλως ουσιαστικές.
Ξεχνούν ότι με όσα έχουν κάνει η χώρα δεν αποτελεί σκουπίδι για τις αγορές, αλλά σκουπίδι για τους πολίτες της ίδιας της χώρας. Καμία υπόληψη δεν τυγχάνουν οι τυχάρπαστοι πολιτικοί ταγοί που με λόγια δραματικά προσπαθούν να μας πείσουν ότι εάν δεν δουλέψει ο νέος με 400 € και δεν κόψουν από τον συνταξιούχο άλλα 300€, δεν θα λύσουμε το πρόβλημα του χρέους.
Αίσχος. Είναι εγκληματίες που με δόλο και ιδιοτελή κίνητρα ασελγούν επάνω σε έναν περήφανο Λαό.
Ελπίζω ότι κάποια στιγμή και με κάποιο τρόπο θα λογοδοτήσουν ενώπιον Δικαστηρίων.
Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο, τον ΓΑΠ, τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Αλογοσκούφη, τον Αβραμόπουλο, τον Σπηλιωτόπουλο, τον Λοβέρδο, τον Παπαδήμο, τον Παπουτσή κ.ά να αλωνίζουν ελεύθεροι, όταν έχει καταστραφεί η ζωή δύο τουλάχιστον γενεών Ελλήνων από τις πράξεις τους.
Ούτε όμως και τους Μπίστηδες, Χριστοδουλάκηδες και Παναγιώτου, κάθε είδους να επανακάμψουν στην πολιτική.
Ούτε τους Πρετεντέρηδες, Καψήδες, Παπαναγιώτου, Πάσχους κλπ να συνεχίζουν το γλύψιμο στα ντόπια συμφέροντα, προκείμενου να κρατήσουν τις δουλίτσες τους
Οι μεν σπίτια τους, διότι σέρνονται και δικαστήρια, οι δε καλό είναι να ηρεμήσουν διότι μας εξαγριώνουν.


Αύριο, Κυριακή στις 17:00, οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν ραντεβού με την Ιστορία τους (στο Σύνταγμα). 
Ελπίζουμε να παρευρεθεί και η ίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις