Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ρωσική Κυπριακή Ομοσπονδία


Μετά την προχθεσινή απίστευτη, αλλά αληθινή, δήλωση του Χριστόφια περί εισβολής και της Ελλάδας στην  Κύπρο, ήρθε ο Ρώσος Πρόεδρος να επιβεβαιώσει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όσα λέγονται και γράφονται.
Αρκετά χρόνια τώρα η Κύπρος διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των Ρωσικών καταθέσεων στο εξωτερικό, αφού προσφέρει Ευρωπαϊκό φορολογικό παράδεισο. Τα Ρωσικά κεφάλαια όμως είναι χρήματα που δεν επενδύονται για το καλύτερο μέλλον του ρωσικού λαού, αλλά κεφάλαια που αντλούνται από τις επιχειρήσεις πετρελαίων, φυσικού αερίου, χρυσού κλπ και που πρέπει να κάνουν παγκόσμιες διαδρομές από το "νόμιμο" Τραπεζικό σύστημα. και να επιστρέψουν στους "κατόχους" τους. Στους τέως κόκκινους διευθυντές δηλαδή, που ο Πούτιν έχρισε επιχειρηματίες, για να αναστηλώσει την Ρωσική πολιτεία...
Τώρα ο Χριστόφιας παίζει το χαρτί που και ο Καραμανλής πριν λίγο καιρό έπαιξε, με προβληματικά αποτελέσματα, αφού σύσσωμη η Δύση μας στρίμωξε, για να μας οδηγήσει ξανά στην αγκαλιά της μητέρας πατρίδας, τις ΗΠΑ, την πατρίδα του διεθνούς κεφαλαίου.
Ο Χριστόφιας προφανώς εκτιμά ότι θα φοβηθούν οι Τούρκοι από την αντίσταση που θα προβάλει η Ρωσία στις αποφάσεις του ΟΗΕ και σε περίπτωση που αυτοί τα βρουν με τους Ρώσους θα τους έχει όλους συμμάχους.
Κούνια που σε κούναγε.
Οι ΗΠΑ, δεν θα αφήσουν τα τεράστια κοιτάσματα αερίου που έχουν βρεθεί στα Κυπριακά χωρικά ύδατα και τα οποία έχουν ήδη "συμφωνηθεί" να αντληθούν μαζί με τους Ισραηλινούς.
Επίσης δεν θα αφήσουν την Ελλάδα χωρίς πίεση, αφού οι Τούρκοι επιμένουν στις διεκδικήσεις απέναντί μας, προκειμένου να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον αγώνα τους για τον "εκδημοκρατισμό" του Αραβικού κόσμου. Το τόξο επιρροής είναι τεράστιο...
Δυστυχώς για την Κύπρο και τον Ελληνισμό, ο Χριστόφιας οδηγεί μεν σε λύση το Κυπριακό, αλλά σε βάρος της ανεξαρτησίας της χώρας, που θα την κάνει και πάλι υποτελή.
Η λύση δεν είναι αυτοσκοπός. 
Η ανεξαρτησία, η ελευθερία και η δικαιοσύνη όμως είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις