Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλω Συνέντευξη Τύπου με αληθινούς Δημοσιογράφους

Ευτυχώς τελείωσε κι αυτό.
Τίποτα το σπουδαίο. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα τεχνολογικά και μη Μέσα.
Στο Twitter γινόταν χαμός. Μετά την πρωτοβουλία του The Press Project και το hashtag #dethlive, τα σχόλια περιττεύουν.
Αυτό που κυριάρχησε ήταν η απουσία Δημοσιογράφων. Είχαν εξαφανισθεί!
Την θέση τους πήραν πολλοί αβανταδόροι που κάθονταν δίπλα σε κάποιους πραγματικούς, που και αυτοί ρώτησαν απλά πραγματάκια για εσωτερική κατανάλωση.
Όλα πάνε καλά λοιπόν. Χρειάζεται ανοχή και λίγη υπομονή από τους πολίτες και τα "αναγκαία" μέτρα θα αποδώσουν...
Στην twitterο-συζήτηση συμμετείχε και ο πρωθυπουργός μέσω του account που διατηρεί http://twitter.com/g_papandreou Θετικό αυτό. Αλλά ήταν ο μόνος που υποστήριζε αυτά που έλεγε!!!
Στα σοβαρά τώρα.
Από αύριο κάνουν lockout οι Μεταφορείς. Άκου τι βρήκαν οι αθεόφοβοι. Είμαστε λένε επιχειρηματίες και κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας. Το γεγονός ότι βρίσκονται σε επίταξη από τις 29/7 δεν παίζει κανέναν ρόλο. Για να δούμε κύριε Ρέππα.
Και οι του ΟΣΕ στους δρόμους. Από 6.000 θα γίνουν 3.090. Πως; Οι 1.000 θα πάρουν λέει ο Ρέππας σύνταξη. Δεν είναι καλά μου φαίνεται. Πως θα πάρουν σύνταξη. Ποιος θα την πληρώσει; Εμείς; Για να έρθουν σε λίγο η RTP ή η DB ή οι Κινέζοι και να "αγοράσουν" καθαρή εταιρία χωρίς χρέη, τα οποία θα μείνουν σε εμάς;
Όχι κύριε Ρέππα. Να τα πληρώσει ο Βερελής και η κουστωδία του. Αυτοί που επί σειρά ετών (από τον Πέτσο, τι  θυμήθηκα τώρα!) με τις ενέργειές τους έφεραν τον Οργανισμό σε τέτοια κατάσταση. Να χρωστάει 10,6 δις. !!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ifigenia Panetsou είπε...

Τον ΟΣΕ δεν τον έφεραν εδω μόνο οι μαζικές προσλήψεις ή η κακοδιαχείριση. Επι σειρά ετών ο ΟΣΕ υπονομεύεται συστηματικά. Εχετε προσέξει ότι στην Ελλάδα οι σταθμοί του τραίνου είναι εκτός των πόλεων? Γιατί άραγε αυτή η παγκόσμια πρωτοτυπία? Ακόμη και για το πιο πρόσφατο έργο τον προαστιακό η ίδια τακτική. Οι σταθμοί είναι όλοι στο πουθενά.
Τα συμφέροντα των δρόμων( διόδια, φορτηγά(!!!) ήταν πάντα πιο ισχυρά απο το αυτονόητο συμφέρον του συνόλου.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις