Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Το κουδούνι"

"Η διαπραγμάτευση για το Μνημόνιο ήταν ερασιτεχνική" λέει η Β. Παπανδρέου.
"Δεν διάβασα το Μνημόνιο" λέει ο Μ. Χρυσοχοίδης.
"Διάβασα το Μνημόνιο, για 3 ώρες ένα Σάββατο πρωί" λέει η Λ. Κατσέλη.
"Εάν πειράξουν τον Παπανδρέου ..... θα γίνει μακελειό..."λέει ο Α. Λοβέρδος.
Τα σχόλια για τις δηλώσεις των παραπάνω είναι περιττά.
Η Ελλάδα για 6 μήνες, πνιγόταν στα δακρυγόνα, του άλλου πρωτοκλασάτου, Χ. Παπουτσή και σήμερα η Α. Διαμαντοπούλου αναφέρει "Είμαστε σε πόλεμο με την Τρόϊκα".
Πόσο γελοίο μπορεί να ακούγεται αυτό; Οι πρωτεργάτες της προδοσίας της χώρας, ο ένας μετά τον άλλο ομολογούν ότι το Μνημόνιο ήταν σε λάθος κατεύθυνση ή ήταν λάθος συνολικά.
Τόσο μακρυά από την κοινωνία δεν βρέθηκε ποτέ κανείς στην σύγχρονη Ιστορία μας. Τώρα προσπαθούν να σωθούν και κατεβαίνουν από το τραίνο του ιδιότυπου "σοσιαλισμού" που εγκαθίδρυσαν στην χώρα από το 1981.
Το σύστημα που αλλοίωσε το αξιακό σύστημα των Ελλήνων, σε βαθμό εθισμού για το ρουσφέτι, την κλεψιά, την ψευτομαγκιά.
Που ανήγαγε τους ημέτερους, τους πονηρούς και τους κλέφτες σε ανεξάρτητους, έξυπνους και νομιμόφρονες επιχειρηματίες.
Στην τελευταία τους πράξη, μαζί με τον αμαρτωλό λαϊκιστή Α. Σαμαρά, υπερψήφισαν τον λακέ της ΕΚΤ για πρωθυπουργό.
Πριν λίγο ο Σαμαράς έκανε  δηλώσεις ότι θα πει ΟΧΙ, στα νέα μέτρα που ετοιμάζονται, μαζί φυσικά με τον συνέταιρό του Καρατζαφέρη, δίνοντας "ελπίδα" στους αριβίστες Νεοδημοκράτες ότι θα επανέλθουν στην εξουσία για να μας ξανασώσουν....

Στα γραφεία του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σχέδιο αύξησης των κερδών τους, μέσω της υποδούλωσης μιας χώρας.
Τώρα ήρθε η ώρα να ξεπεράσουν την σκόπελο των πιθανών εκλογών, βάζοντάς μας σε επιτροπεία απειλώντας μας για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.
Η μείωση μισθών, η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, η χωρίς όφελος του δημοσίου ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η όσο-όσο πώληση επιχειρήσεων του δημοσίου είναι το νέο μενού.
Οι πολίτες αποσβολωμένοι παρακολουθούν το σενάριο να εξελίσσεται, αναμένοντας τις εκλογές. Θεωρούν ότι είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν.
Οι περισσότεροι βέβαια ξεχνούν ό,τι μετά από αγώνα διαρκείας, έπεσε το ανδρείκελο Γ. Παπανδρέου και ότι οι αντιδράσεις μας θα ρίξουν και την νέα μαριονέττα τους, Λ. Παπαδήμο.
Η κοινωνία αναμένει εκλογές για να αλλάξει, δια παντός, τους αμαρτωλούς συσχετισμούς του δικομματικού προδοτισμού.
Φυσικά αυτό δεν θα φέρει λύση, αλλά μπορεί να συστοιχίσει μεγάλο μέρος των πολιτών πίσω ή δίπλα σε μια κυβέρνηση που θα λειτουργεί για εμάς και όχι για τους έξω. Τουλάχιστον αυτή είναι η ελπίδα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ΟΧΙ, φέρνουν μεγαλύτερες θυσίες.
Όπως έχω γράψει πολλάκις, το PSI και η νέα Δανειακή Σύμβαση θα είναι η ταφόπλακά μας. Τίποτα από τα δύο δεν θα λειτουργήσει, διότι το μεν PSI δεν μεριμνά για τα Ταμεία και τους πολίτες επενδυτές, αλλά αντιθέτως κλείνει το μάτι στις Τράπεζες μέσω της μη Δημόσιας ανακεφαλαιοποίησής τους και η δε Δανειακή Σύμβαση θα μας πάει 50 χρόνια πίσω, αφού θα χρωστάμε για πάντα, σε όλους.
Το video που ακολουθεί αποτυπώνει την πραγματικότητα που, σημειωτέον, έχει ήδη διαπραχθεί στην Ελλάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε, κρίνετε, συμμετέχετε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις